Op deze pagina vind je ingezonden ervaringen. Ervaring delen? Scroll dan naar beneden.

Een magische ervaring

Rated 5 out of 5
27/09/2022

Wat een magische ervaring was dit! Alles klopt. Woord voor woord. Dat voel ik als ik het lees. Ik voel gewoon echt dat ik het was/ben. Klinkt misschien gek maar ik vond het zo fijn dat mijn ziel echt heeft gepraat met jou. In het hier en nu durf ik niet altijd alles onder te woorden te brengen. Dus ik ben opgelucht dat mijn ziel dit wel heeft gedaan.

De auralifter, wauw wat fijn dat het nu voor mij duidelijk is waarom ik me al die tijd zo voelde. En fijn dat hij nu op een betere plek is.

Wat betreft de liefdesrelatie. Alles wat mijn ziel zei, zijn woorden die ik zelf ook vaak gebruik. En dat ik veel kan aanvoelen van te voren merk ik dagelijks. Grappig om te lezen. En ik ben blij dat ik samen met jou mijn hart heb durven open zetten. Ik ben benieuwd wat voor moois er mag komen.

En inderdaad. Ik mag meer uit mijn comfortzone stappen. Nu moet ik het alleen nog gaan doen ;).

I

Een heel stuk gelukkiger

Rated 5 out of 5
26/09/2022

Ik wil nog even met delen dat ik me sinds de afstemming een heel stuk gelukkiger ben gaan voelen en eindelijk na lange tijd weer goed in mijn vel zit. De afstemming heeft echt heel goed voor mij gewerkt. Bedankt daarvoor nogmaals.

anoniem

Peace despite a not yet fulfilled desire for children

Rated 5 out of 5
26/03/2022

We are both very happy with the alignment! It has given me a lot of peace. And it felt so special and really I am very grateful to you for this beautiful gift.

We both cried like two little children when we read your email, it moved us so much. There was so much recognition in it and it seemed as if the uncertainty that it all brought with it disappeared for a while. And I also notice that if something of uncertainty arises in me in this area again, I then reconsider the coordination.

I thought it was funny that in the attunement it came back that I could, among other things, rotate my hips to relax the blockage (cramping) in my abdomen. A few weeks before the attunement, I had been given this exercise by someone else. So I was already busy spinning haha ​​and now the tuning also indicated that I can continue with that. Very special!

The butterfly/fairy is still regularly in the conversations between us. As difficult and confronting as it is sometimes, we now know that the butterfly / fairy is around us and it will come when it is ready.

We wait patiently.

Dear Chantal, what a wonderful job you are doing!

Once again we are very grateful to you!

Dutch:

Wij beide zijn super blij met de afstemming! Het heeft mij ontzettend veel rust gegeven. En het voelde zo eigen en echt ik ben je heel erg dankbaar voor dit mooie cadeau.

Dat wij jou mailtje lazen hebben we allebei als twee kleine kindjes zitten huilen, het ontroerde ons zo erg. Er zat zo ontzettend veel herkenning in en het leek wel alsof de onzekerheid die het allemaal met zich mee brengt even liet verdwijnen. En ik merk ook als er bij mij weer iets van onzekerheid opspeelt op dit gebied dat ik dan de afstemming er weer even bij pak.

Het grappige vond ik, dat er in de afstemming terug kwam dat ik o.a. met mijn heupen kon draaien om de blokkade (verkramping) in mijn buik te laten ontspannen. Een paar weken voor de afstemming had ik deze oefening van iemand anders gekregen. Dus ik was al druk aan het draaien geslagen haha en nu gaf de afstemming ook nog eens aan dat ik daar lekker mee door kan gaan. Heel bijzonder!

Het vlindertje/feetje komt nog regelmatig voorbij in de gesprekken tussen ons. Hoe lastig en confronterend het soms ook is, we weten nu dat het vlindertje/feetje in ieder geval rond ons is en het vast zal komen als het er klaar voor is.

We wachten geduldig af. 🙂

Lieve Chantal, wat een prachtig werk doe jij!

Nogmaals we zijn je erg dankbaar!

anonymous

Mijn dochter slaapt veel beter nu, na de luisterkind afstemming

Rated 5 out of 5
02/03/2022

Huilend heb ik de afstemming zitten lezen. Mijn vermoedens worden hiermee bevestigt. Mijn dochter voelt veel meer dan dat wij weten. Al twee avonden voor het slapen maken we de koker uit de afstemming om haar heen. Toen ik de eerste avond vroeg zullen we een koker om je heen maken zei ze ja mama doe maar even. Toen ik er mee klaar was en vroeg wat kunnen we nu zeggen? Zei ze laat het maar los. Zo bijzonder dit. Ze slaapt veel beter nu inplaats van elk uur wakker worden is het nu naar 2 keer op een nacht gegaan! Ze hoeft ook niet meer alle lampen aan op de slaapkamer. Vanacht werd ze ook wakker bang keek ze me aan. Toen ik zei laat het maar los deed ze haar ogen dicht en viel ze weer in slaap!

1000 maal dank voor deze afstemming namens mijn dochter en mij.

anoniem

Ondanks weinig oefenen, toch veel gehad aan de cursus en aan de coaching sessies

Rated 5 out of 5
02/03/2022

Het was een hele fijne thuisbevalling, zonder interventies.

Aan het begin van de avond rommelde het wat, eerder dan verwacht. De uitgerekende datum was 23 december en op de een of andere manier was ik ervan overtuigd dat mijn baby pas later zou komen, rond kerst.

We hadden het appartement, dat net vrij was gekomen, nog niet ingericht. De verbouwing was ook uitgelopen en daarom hadden we ook nog niet samen geoefend met de hypnobirthing oefeningen.

Die avond heeft mijn man heel snel de ruimte ingericht met een bed op klossen en het bevalbad. Bij het bevalbad zetten we onze mini kerstboom. We haalden snel wat dozen uit de opslag met babyspullen. Terwijl ik af en toe krampjes voelde pakte ik de ziekenhuistas, voor de zekerheid.

Rond 22:00 uur kwam de verloskundige langs. Ik had wat meconiumhoudend vruchtwater (mhvw) verloren. Af en toe voelde ik lichte krampjes (beginnende weeën?). We overlegden met haar wat te doen, wat het risico is van mhvw, en we besloten thuis te blijven (ook al zegt het protocol dat ze moest overdragen aan het ziekenhuis). De verloskundige ging weer weg en vroeg mij te bellen als de weeën zouden doorzetten. Ze adviseerde me iedereen naar bed te sturen, zelf ook naar bed te gaan, zo min mogelijk mensen over de vloer te hebben (mijn ouders, die op onze dochter zouden passen, nog niet te bellen). Ze gaf aan dat ze graag zou zien dat er binnen 24 a 32 uur wat op gang zou komen in mijn lichaam. Dat ik zoveel tijd had gaf mij rust. En ook dat de verloskundige ons het vertrouwen gaf om thuis te bevallen.

Om 23:00 aten we nog wat en om 23:30 ging iedereen naar bed. De zoon van mijn man en onze dochter in de fotostudio (waar we tot die tijd gewoond hadden) en ik en mijn man aan de andere kant in het appartement, waar we net een slaapkamer hadden ingericht.

Rond 0:00 had ik elke 4 minuten weeën. Ze waren nog niet zo sterk en lang. Ik kon ze heel goed hebben. Ze waren aan de voorkant/onderin mijn buik. Veel prettiger dan de weeën bij de geboorte van onze eerste. Rond 1:00 ging ik uit bed, ik zette de affirmaties aan die ik van jou gekregen heb. Ik zat op een poef, mijn man lag nog in bed. Het enige licht in de kamer kwam van het kleine kerstboompje in de hoek bij het bevalbad. De weeën werden heel langzaam sterker. Ik verwelkomde elke wee, zei in gedachten iets van: “Welkom, fijn dat je er bent, dankje dat je mij komt helpen.” De affirmaties heb ik 2 x geluisterd, daarna had ik zin in iets anders en ik zette rustgevende yoga muziek op. De weeën bouwden langzaam op maar ik kon ze nog steeds heel goed hebben. Om 3:00 belde ik de verloskundige en ging mijn man uit bed om bij me te zijn tijdens de weeën. De verloskundige was er om 3:44, en tegen die tijd had ik een paar weeën gehad die redelijk pittig waren, maar ik nog steeds kon verwelkomen en accepteren. Ik probeerde jouw golfademhaling maar dat lukte niet, ik kon niet zo langzaam inademen, dus dat heb ik weer losgelaten (zoals je ook adviseerde als dit niet zou lukken).

Toen de verloskundige om 3:44 binnenkwam had ik net een wee die voor mijn gevoel niet meer ophield, en ineens ging het over in persweeen. Mijn lichaam nam het volledig over, ik begon hard te kreunen/schreeuwen en voelde mijn lichaam open gaan en de baby eruit persen. Het deed niet echt pijn, voelde wel heel krachtig. Mijn lichaam nam af en toe even pauze en dan ging het verder met kreunen/schreeuwen en die kracht die naar buiten duwde. Om 3:52 was onze zoon geboren.

De slechts 8 minuten durende persfase kwam sneller dan ik gedacht had, en ik had er helemaal geen controle over. De geboorteademhaling (die ik het vaakst geoefend had) kon ik dus niet gebruiken, maar was ook niet nodig 🙂

Het was heel apart maar ook heel mooi om die persfase zo te ervaren, echt een oerkracht die vrij kwam.

Met onze zoon ging het meteen heel goed. En de placenta kwam even later ook vanzelf.

Zo’n contrast met mijn eerste ervaring in het ziekenhuis (waar m.i. een natuurlijke bevalling wordt tegengewerkt, onze dochter met oxytocine infuus en vacuümpomp eruit getrokken is, en de placenta er handmatig uitgeschraapt is op de OK waardoor ik 1,5 liter bloed verloor).

Ik heb geen weeën gehad die ik niet kon hebben (daarom belde ik de verloskundige ook zo laat, ik dacht dat het nog langer zou duren omdat ik nog geen moeilijke weeën had gehad), en als ik zo terugkijk op de hele bevalling zou ik het best nog eens over willen doen 🙂 het was een mooie ervaring.

Ook al hebben mijn man en ik ons niet kunnen voorbereiden met de gezamenlijke oefeningen, ik denk dat ik toch veel heb gehad aan de hypnobirthing cursus en de coaching sessies. Deels kennis over hoe ons lichaam werkt en wat de natuur doet en nodig heeft om de bevalling goed te laten verlopen, wat vertrouwen geeft in de natuur. Deels de affirmaties die ik ook van te voren regelmatig geluisterd heb. De ontspanningsoefeningen waren ook fijn, en zag ik meer als aanvulling op ontspanningsoefeningen die ik al kende van eerdere yoga/meditatie lessen. En ook de 1-op-1 sessies die mijn vertrouwen hebben versterkt.

Ik had het nog meer kunnen benutten door de ontspanning te conditioneren samen met mijn man, maar ook zonder dat hebben de sessies met jou zijn positieve werking gehad 🙂 Dankjewel!!

anoniem

Geboorteverslag na lessen hypnobirthing & coaching sessies voor meer vertrouwen

Rated 5 out of 5
11/02/2022

Het was een hele fijne thuisbevalling, zonder interventies.

Aan het begin van de avond rommelde het wat, eerder dan verwacht. De uitgerekende datum was 23 december en op de een of andere manier was ik ervan overtuigd dat mijn baby pas later zou komen, rond kerst.

We hadden het appartement, dat net vrij was gekomen, nog niet ingericht. De verbouwing was ook uitgelopen en daarom hadden we ook nog niet samen geoefend met de hypnobirthing oefeningen.

Die avond heeft mijn man heel snel de ruimte ingericht met een bed op klossen en het bevalbad. Bij het bevalbad zetten we onze mini kerstboom. We haalden snel wat dozen uit de opslag met babyspullen. Terwijl ik af en toe krampjes voelde pakte ik de ziekenhuistas, voor de zekerheid.

Rond 22:00 uur kwam de verloskundige langs. Ik had wat meconiumhoudend vruchtwater (mhvw) verloren. Af en toe voelde ik lichte krampjes (beginnende weeen?). We overlegden met haar wat te doen, wat het risico is van mhvw, en we besloten thuis te blijven (ook al zegt het protocol dat ze moest overdragen aan het ziekenhuis). De verloskundige ging weer weg en vroeg mij te bellen als de weeën zouden doorzetten. Ze adviseerde me iedereen naar bed te sturen, zelf ook naar bed te gaan, zo min mogelijk mensen over de vloer te hebben (mijn ouders, die op onze dochter zouden passen, nog niet te bellen). Ze gaf aan dat ze graag zou zien dat er binnen 24 a 32 uur wat op gang zou komen in mijn lichaam. Dat ik zoveel tijd had gaf mij rust. En ook dat de verloskundige ons het vertrouwen gaf om thuis te bevallen.

Om 23:00 aten we nog wat en om 23:30 ging iedereen naar bed. De zoon van mijn man en onze dochter in de fotostudio (waar we tot die tijd gewoond hadden) en ik en mijn man aan de andere kant in het appartement, waar we net een slaapkamer hadden ingericht.

Rond 0:00 had ik elke 4 minuten weeen. Ze waren nog niet zo sterk en lang. Ik kon ze heel goed hebben. Ze waren aan de voorkant/onderin mijn buik. Veel prettiger dan de weeën bij de geboorte van onze eerste. Rond 1:00 ging ik uit bed, ik zette de affirmaties aan die ik van jou gekregen heb. Ik zat op een poef, mijn man lag nog in bed. Het enige licht in de kamer kwam van het kleine kerstboompje in de hoek bij het bevalbad. De weeen werden heel langzaam sterker. Ik verwelkomde elke wee, zei in gedachten iets van: “Welkom, fijn dat je er bent, dankje dat je mij komt helpen.” De affirmaties heb ik 2 x geluisterd, daarna had ik zin in iets anders en ik zette rustgevende yoga muziek op. De weeen bouwden langzaam op maar ik kon ze nog steeds heel goed hebben. Om 3:00 belde ik de verloskundige en ging mijn man uit bed om bij me te zijn tijdens de weeën. De verloskundige was er om 3:44, en tegen die tijd had ik een paar weeën gehad die redelijk pittig waren, maar ik nog steeds kon verwelkomen en accepteren. Ik probeerde jouw golfademhaling maar dat lukte niet, ik kon niet zo langzaam inademen, dus dat heb ik weer losgelaten (zoals je ook adviseerde als dit niet zou lukken).

Toen de verloskundige om 3:44 binnenkwam had ik net een wee die voor mijn gevoel niet meer ophield, en ineens ging het over in persweeen. Mijn lichaam nam het volledig over, ik begon hard te kreunen/schreeuwen en voelde mijn lichaam open gaan en de baby eruit persen. Het deed niet echt pijn, voelde wel heel krachtig. Mijn lichaam nam af en toe even pauze en dan ging het verder met kreunen/schreeuwen en die kracht die naar buiten duwde. Om 3:52 was onze zoon geboren.

De slechts 8 minuten durende persfase kwam sneller dan ik gedacht had, en ik had er helemaal geen controle over. De geboorteademhaling (die ik het vaakst geoefend had) kon ik dus niet gebruiken, maar was ook niet nodig 🙂

Het was heel apart maar ook heel mooi om die persfase zo te ervaren, echt een oerkracht die vrij kwam.

Met onze zoon ging het meteen heel goed. En de placenta kwam even later ook vanzelf.

Zo’n contrast met mijn eerste ervaring in het ziekenhuis (waar m.i. een natuurlijke bevalling wordt tegengewerkt, onze dochter met oxytocine infuus en vacuümpomp eruit getrokken is, en de placenta er handmatig uitgeschraapt is op de OK waardoor ik 1,5 liter bloed verloor).

Ik heb geen weeën gehad die ik niet kon hebben (daarom belde ik de verloskundige ook zo laat, ik dacht dat het nog langer zou duren omdat ik nog geen moeilijke weeën had gehad), en als ik zo terugkijk op de hele bevalling zou ik het best nog eens over willen doen 🙂 het was een mooie ervaring.

Ook al hebben mijn man en ik ons niet kunnen voorbereiden met de gezamenlijke oefeningen, ik denk dat ik toch veel heb gehad aan de hypnobirthing cursus en de coaching sessies. Deels kennis over hoe ons lichaam werkt en wat de natuur doet en nodig heeft om de bevalling goed te laten verlopen, wat vertrouwen geeft in de natuur. Deels de affirmaties die ik ook van te voren regelmatig geluisterd heb. De ontspanningsoefeningen waren ook fijn, en zag ik meer als aanvulling op ontspanningsoefeningen die ik al kende van eerdere yoga/meditatie lessen. En ook de 1-op-1 sessies die mijn vertrouwen hebben versterkt.

Ik had het nog meer kunnen benutten door de ontspanning te conditioneren samen met mijn man, maar ook zonder dat hebben de sessies met jou zijn positieve werking gehad 🙂 Dankjewel!!

anoniem

Het heeft veel rust gebracht

Rated 5 out of 5
29/12/2021

Wij zijn heel erg blij met de afstemming van Chantal. Het is zo bijzonder om op deze manier contact te maken met je kindje. Het heeft ons veel rust gebracht en we zijn nog dichter tot elkaar gekomen. Heel erg bedankt Chantal!

Alice

Alles een plek

Rated 5 out of 5
20/11/2021

Via via bij Chantal terecht gekomen met onverwerkte stukjes in mezelf.

Wat heeft ze me daar mooi bij begeleid en geholpen; mooi dat Chantal een heel scala aan werkwijze heeft (zoals NLP ) en dat aan laat sluiten op je vraag.

Chantal is een open en lief mens waar ik me direct veilig bij voelde. En nu ver weg en toch kan ik nog bij haar terecht; weliswaar via de PC maar dat werkt even prettig. Fijn om te weten dat er iemand is waar je terecht kan voor de grote en kleine dingen in het leven.

Edith Smit

Gelijk verandering

Rated 5 out of 5
26/10/2021

Bedankt voor deze bijzondere afstemming. Wauw wat is hij treffend voor onze zoon Mart! Heel bijzonder en vooral ontroerend hoe je het contact met hem omschrijft. Veel dingen zijn heel herkenbaar. Heel fijn om de liefde te voelen van onze zoon.

We merken sinds zondag ook verandering in zijn stoelgang. Hij is vanaf zondag al elke dag zelfstandig naar de wc gegaan om te poepen. En zoals je omschrijft helpt het hem door dit alleen te doen en daarbij te weten dat wij wel in de buurt zijn.

Heel erg bedankt voor deze afstemming. Het heeft ons en vooral mij veel gebracht.

Marije

Afstemming ongeboren baby

Rated 5 out of 5
14/08/2021

Wat een cadeau om de afstemming van Chantal te ontvangen. Heel bijzonder om vast karaktereigenschappen van je ongeboren kind te lezen en te horen wat hij/zij nodig heeft van ons als mama’s. We zijn heel blij met de afstemming

Denice en Lennie

Deel je ervaring