Op deze pagina vind je ingezonden ervaringen. Ervaring delen? Scroll dan naar beneden.

Cursus fertiliteitsboost

Rated 4,0 out of 5
03/05/2019

Terwijl onze wens voor een tweede kindje steeds maar niet in vervulling wilde gaan, kwam ik de oproep van Chantal tegen voor de cursus fertiliteitsboost. De vier lessen hebben me veel geleerd over voeding en ontspanning en waarom dit zo belangrijk is om zwanger te kunnen raken. Ik heb er veel aan gehad, ook al is het alleen maar omdat accepteren ook deel uitmaakt van het traject en je het even niet in je eentje hoeft te bedenken!

Anoniem

hooggevoelige Senna

Rated 5,0 out of 5
16/04/2019

Hier de ervaring van mijzelf (Chantal) bij mijn hooggevoelige dochter Senna. Ik wil deze ervaring delen omdat ik merk hoe enorm veel het voor haar doet om regelmatig af te stemmen.

Senna is hoogsensitief, wat voor haar inhoudt dat ze heel veel oppikt. Ze is net een spons en pikt hierdoor heel gemakkelijk emoties van anderen op en prikkels komen heel hard binnen. En hoe zweverig of misschien zelfs gek of eng het ook klinkt, ze heeft ook vaak entiteiten bij zich hangen. Voor ons is dit ondertussen niet eng of gek meer, maar het kan wel enorm veel invloed op haar gedrag hebben. Eens in de zoveel maanden merk ik dat ze weer niet lekker in haar vel zit. Meestal zit ze dan heel vol van alle prikkels door school, afspraakjes en andere dingen uit het gewone leven. We merken dat ze slechter slaapt (vaak wakker, soms gillen), snel driftig wordt, allerlei eisen stelt, sterk de controle wil houden en meer ruzie maakt. Als ik dan op haar afstem, zit er heel vaak ook een entiteit of meerderen bij haar. Ze staat zo open dat deze zielen heel gemakkelijk bij haar kunnen gaan hangen en daarmee ook haar gedrag beïnvloeden. Samen met Senna stuur ik deze entiteiten dan naar het licht en dan zie ik al gelijk een opluchting bij haar. Meestal is het dan ook nog nodig om alle prikkels of opgebouwde emoties weg te halen. Dat doe ik dan ook in de afstemming en daarna zie ik al gelijk heel veel rust bij Senna. Het mooie is dat zowel ik als Ybo daarna veel verschil bij Senna merken. Ze is rustiger, vrolijker, slaapt weer beter, er is minder ruzie en ze kan een ‘nee’ veel beter accepteren.

Nadat ik zo’n afstemming vanochtend bij haar deed, zag ik (in tegenstelling tot de afgelopen week) vanochtend een heerlijk vrolijk kind, wat mij onderweg naar school compleet in haar element een prachtig verhaal vertelde. Zo fijn dat ik dit voor mijn meisje kan doen.

Ik deel dit verhaal omdat ik denk dat veel hoogsensitieve kinderen er heel veel aan kunnen hebben als er af ten toe op ze wordt afgestemd. Deze kinderen pakken nu een keer heel veel op. Ze kunnen wel leren zich beter af te schermen, maar dit gaat vaak pas als ze iets ouder worden en de hooggevoeligheid zal ook gewoon blijven. Door af te stemmen, kun je de opgebouwde prikkels reduceren en eventuele stoorzenders weghalen. Dit geeft rust bij het kind en ook in het gezin.

Chantal Bruijsten

Fertiliteitsboost

Rated 5,0 out of 5
27/03/2019

De lessen die ik bij Chantal heb gevolgd tijdens de cursus hebben mij geholpen om positiever en rustiger in het fertiliteitstraject te staan. Er is voldoende variatie in oefeningen en zeker ook genoeg ruimte voor persoonlijke gesprekken. Chantal is een rustig en prettig persoon waarbij ik me op mijn gemak voel. Ik kan de cursus zeker aanraden!

Charlotte

Cursus Fertiliteitsboost

Rated 5,0 out of 5
06/02/2019

Chantal heeft een fijne werkwijze waarin ze achtergrond/ theorie en praktijk met elkaar combineert. Ik vond het heel fijn om me meer bewust te worden van de complexe lichamelijke en geestelijke processen die horen bij zwanger willen worden. Zeker als het al een tijdje niet lukt, is het goed om hierbij stil te staan zodat je je eigen gezondheid en welzijn niet vergeet! Onderwerpen zoals stress, voeding en kinderwens (en hoe hier mee om te gaan) kwamen voorbij en Chantal weet duidelijk veel van alledrie. Tenslotte zijn de ontspanningsoefeningen (yoga) een aanrader. Een fijne open sfeer en ruimte om emoties te delen. Bedankt Chantal, ik heb er veel aan gehad!

Charlotte

Roelien, fertiliteitsyoga

Rated 5,0 out of 5
18/09/2018

In de drie lessen die ik bij Chantal gevolgd heb, heeft zij mij vooral geleerd om in contact te zijn met mezelf. Me bewust te worden van mijn lichaam. Hierbij heb ik verschillende oefeningen gekregen die me daarbij hebben geholpen, zoals de vier windrichtingen. Het gaf mij de mogelijkheid om stil te staan bij mijn/onze wensen, maar ook om in het hier en nu te zijn.

Aandacht hebben voor mijn lichaam.

Chantal luistert naar je verhaal en toont begrip. Daarbij zoekt ze naar passende oefeningen die jij nodig hebt. Een hele fijne benadering.

Roelien

Prive lessen fertiliteitsyoga

Rated 5,0 out of 5
08/02/2018

In het kader van haar opleiding tot fertiliteitsyoga docente heb ik bij Chantal Bruijsten drie privé yoga lessen gevolgd. Voor mij was yoga totaal nieuw en ik wist niet zo goed wat ik ervan moest verwachten. Chantal schept een relaxte sfeer waarin je helemaal tot jezelf kunt komen. Zij geeft fijne yogalessen met duidelijke aanwijzingen en veel persoonlijke aandacht.

Van te voren werd mij gevraagd om een vragenlijst in te vullen en daardoor waren de lessen echt toegespitst op mijn persoonlijke klachten en behoeftes. De oefeningen waren gericht op zowel ontspanning als op de betreffende klachten.

De lessen waren heel toegankelijk. Het gaat er niet om wat je kunt, maar om het vinden van rust door middel van concentratie en ademhaling. Aan de hand van ontspanningsoefeningen lukt het soms om echt even helemaal nergens aan te denken.

Na afloop van de lessen kreeg ik van Chantal ook het lesmateriaal (uitdraai van de oefeningen) mee naar huis, zodat ik thuis ook gemakkelijk de oefeningen kon doen.

De yoga lessen hebben mij meer rust en balans gebracht. Vooral door de persoonlijke gesprekken met Chantal ben ik tot veel inzichten gekomen die is zeker zal toepassen in mijn dagelijks leven.

Mede door haar eigen ervaringen te delen heeft zij mij ook kunnen helpen met angsten, verdriet, boosheid, teleurstelling en hoop. Die herkenning heb ik erg prettig ervaren.

De lessen zijn een perfecte manier om dichter bij jezelf te komen, om tot de kern door te dringen waar je altijd maar wat bleef hangen in het externe. Yoga opent je ogen voor wat je werkelijk wilt in je leven. Ik ben dankbaar dat Chantal mij deze mogelijkheid heeft gegeven.

Ik heb de lessen als zeer prettig ervaren en ik zal het missen. Mocht ik tegen die tijd nog in de buurt wonen, dan twijfel ik niet om de cursus voor vrouwen met een onvervulde kinderwens bij Chantal te gaan volgen!

Christy Room

Ervaring na het doen van een afstemming voor de opleiding tot Luisterkindwerker, januari 2016

Rated 5,0 out of 5
01/01/2016

Ik vind het heel fijn om je mail te ontvangen en de afstemming te lezen. Wat bijzonder!

Ik heb het zojuist gelezen en ben het nog aan het verwerken, er staat veel in.

Ik vind het heel herkenbaar, zoals mijn lagere plaatsing tov anderen en ook het groter voor (moeten) doen. De bescheidenheid is ook heel herkenbaar.

De manier waarop ik, in hetgeen jij gezien hebt, er mee om ga (meerdere gezichten, omslaan van heel lage positie naar heel groot en het opspringen, en ook die bal flink wegwerpen) herken ik wel. Zo ben ik van binnen inderdaad, maar laat ik niet graag aan de buitenwereld zien (uit angst voor kritiek, of dat iemand me er op aan spreekt, niet zeker van mezelf). Alleen mijn man zal dit wellicht wel kunnen herkennen. Hij zegt me vaker dat ik als een blad aan een boom kan omslaan. Ik noem het flexibel : ), maar het werkt vaak averechts voor me.

Ik kan absoluut wat met de antwoorden zoals je die beschreven hebt. En ik (her)ken eigenlijk deze antwoorden als ik ze zo lees. Ik had eigenlijk niet echt gedacht dat ik het ook echt zo mag vinden. Bijvoorbeeld voor wat betreft werk en gezin.

En wat verrassend dat de weg náar werk ook een onderdeel kan zijn waar je van kunt genieten. Ik zou graag dat zekere gevoel van rechtop lopend over die weg willen voelen, want dat voelt momenteel helemaal niet zo. Echter is die kracht er wel geweest.

Ik ben inderdaad bezig met meer verbinding met mezelf te maken. Ik hoop daarbij krachtig te worden, want ook dit voelt nu eerder onstabiel en onzeker in plaats van krachtig en stabiel. Ik ben wel nieuwsgierig naar het stukje waar ik richting mijn man loop. Ik ben benieuwd of de verbinding er is en of we bereid zijn om die verbinding te maken en of we die kunnen maken. Er zijn inderdaad ook verwijten naar elkaar.

… Ik kan nog heel veel schrijven…, maar ik laat het allemaal nog maar eens op me inwerken.

Het is ontzettend mooi wat je voor me hebt gedaan! Deze afstemming is heel waardevol voor me. Ik kan er wijsheid en kracht uitputten.

Ik ben je hier heel erg dankbaar voor.

Anoniem

Ervaring Francien na het doen van een afstemming voor de opleiding tot Luisterkindwerker, december 2015

Rated 5,0 out of 5
01/12/2015

Chantal, wauw!

Wat je geschreven hebt resoneert helemaal met mij. Echt alles! En Yordy vond het ook.

Feitelijk had ik in huis een rups ontdekt, twee weken terug, letterlijk! Ik deze laten lopen omdat ik het interessant vond. Deze zit nu al een tijdje in zijn cocon zodat ze de vlinder kan worden die ze bedoelt is om te zijn, als ze maar de ruimte en de mogelijkheid krijgt / neemt… ik voelde me hier erg verbonden mee en nu sla jij wel zo meteen de spijker op zijn kop!

Verder ontving ik je afstemming ook op de dag dat ik tijdens mijn boswandeling aan het ‘denken / invoelen’ was geweest binnen het thema bij mezelf blijven. Ik ben er erg mee bezig en het lukte me steeds beter maar ook weer steeds niet door alles wat mij afleid van mezelf. Ik werd er inderdaad gek van (oftewel wanhopig en vanbinnen schreeuwde ik het uit).

Sinds ik je afstemming gelezen heb lijkt het ineens ook beter hierin te gaan met me. Het komt dan ook precies zo op het juiste moment.

Dankjewel voor deze waardevolle subtiel energetisch geladen bijdrage die mij in subtiliteit heeft bereikt en geholpen heeft.

Als ik het zo zie is dit pad wat je nu volgt je op het lijf geschreven… 🙂

Anoniem

Coachingtraject van Marit, eind maart tot begin november 2015

Rated 5,0 out of 5
07/11/2015

Ik kwam bij Chantal omdat ik vastliep in mijn emoties, en ik mezelf, mijn eigen ‘ik’, helemaal uit het oog verloren was.

Eerder had ik al eens gesprekken gehad met een psycholoog, maar daarmee was ik niet geholpen. Ik kon alles heel goed ‘wegredeneren’.

Tijdens de hypnotherapie-sessies die ik met Chantal had, had ik zelf een stuk minder invloed op wat er ter sprake kwam, en dat leverde verrassende inzichten op! Ik was iedere keer diep onder de indruk van dingen die in mijn onderbewuste weggestopt hadden gezet. Ik schrok nog wel eens van de emoties die daarbij loskwamen (ook in de tijd daarna). Ik heb door de sessies geleerd om mijn emoties beter te uiten. Ik kan weer huilen, en ik kan beter bespreken wat er in mijn hoofd speelt.

Ik ben er nog niet, maar er is zéker een goede start gemaakt. Ik heb net dat duwtje in de rug gekregen, en de handvatten die ik zo hard nodig had om zelf verder te kunnen. Chantal is een lieve, warme, prettige vrouw, bij wie ik me meteen op mijn gemak voelde. Ik kan het iedereen aanraden!

Marit

40 weken zwanger

Rated 5,0 out of 5
20/10/2014

Lieke kwam donderdags (toen ze ruim 40 weken zwanger was) bij mij omdat ze het idee had dat er misschien nog geestelijke of emotionele belemmeringen waren die de geboorte van haar tweede kindje in de weg zouden kunnen zitten. Een paar dagen later kreeg ik onderstaand mailtje:

“Ik wilde je laten weten dat ik in de nacht van donderdag op vrijdag voorweeen heb gekregen. We hebben op vrijdagmiddag nog een we-zijn-5-jaar-getrouwd-lunch gedaan met zn tweetjes (heel fijn en relaxt) en dat rond 17:30 mijn weeën zijn gestart. Helaas door plotselinge koorts bij mij om 19:30 ( 39 gr) en hoge hartslag van ons kindje (180) toch naar ziekenhuis. Veel bezorgde gezichten. Spannend. Ik aan antibiotica. Maar de eerste 8 cm gingen fantastisch snel en prettig bijna (geen weeen-opwekkers..alles zelf..yes). De laatste 2 cm heftig en bijna paniek maar ik ging elke keer naar mijn veilige plek en naar de woorden (Jos, Mila, Sam, Lieke) die ik boven op de uitgegumde naam plantte (dit kwam in de sessie naar voren). Uiteindelijk is ons mannetje om 5:47 geboren op 13 juni. De verjaardag van mijn omaatje die 5 maart jl is overleden. Ik ben van mn infuus af en Manu ons mannetje hopelijk morgen ook zodat we kunnen genieten van het met zn vieren zijn. En als niet…dan is dat voor hem even het beste en voor ons dus ook. Ik heb ook na de bevalling nog alleen maar zoveel liefde en rust gevoeld. Ik vond het fantastisch bij je. Een grote mooie ervaring. Een opluchting.”

Lieke

Lieke